Winter (Beauty) Tag

Geschreven op 21 december 2013 door Dieke De Prins.
21 Dec 2013

Ja lap, het is weer zover: winter. Ik ben geen fan, maar het is wel het uitgelezen moment om de vragen uit de Winter (Beauty) Tag te beantwoorden.

Top 2 Winter Beauty Essentials

Wat ik absoluut niet kan missen tijdens de winter is lippenbalsem. Ik ga de deur niet uit zonder te checken of er wel ééntje in m'n tas zit. En andere must is dagcrème. Eigenlijk allerlei crèmes... Handcrème, dagcrème en mijn geliefde Nivea crème. Droge huid heeft in de winter geen kans bij mij.

Top 2 Winter Fashion Essentials

Een leuke sjaal en heerlijke dikke wintertruien! Onze kat is trouwens ook dol op dikke truien. Zo dol dat ze er voortdurend mee aan de haal gaat, zelfs wanneer ik m'n trui nog aanheb!

What shoes do you tend to wear the most in the winter?

In de winter draag ik 99% van de tijd laarzen met een heel subtiele hak. Dagelijks pendelen met trein en bus geeft jammer genoeg weinig ruimte op het vlak van modieus schoeisel.

Favorite Winter Accessory

En daar is de sjaal weer! Tot nu toe ging ik één dag op stap zonder sjaal en was me dat een rotte en vooral koude dag.

Favorite Winter Nail Polish

Tegenwoordig ben ik nogal laks met het lakken van m'n nagels, maar tijdens de koudere maanden ga ik vooral voor donkere kleuren en liefst van al zwart. Can't go wrong with that.

What is your favorite winter treat?

Broodpudding! In de zomer durf ik het ook wel eens eten maar het is toch echt typische winterse kost voor bij warme chocolademelk of een tas koffie.

Hot Cocoa or Apple Cider?

Warme chocolademelk met zowel donkere als witte chocolade en een vleugje cayennepeper. Heerlijk wanneer je met een dekentje in de zetel zit.

Favorite Winter Candle?

Vanille! Een heel warme geur die me doet denken aan verse koekjes. Ik ga dan ook regelmatig eens aan de kaars snuffelen, gewoon omdat het kan ;)

Snowboarding or Skiing?

Gaan jullie maar skiën en snowboarden. Ik kijk wel gewoon toe om mijn kans op botbreuken zo klein mogelijk te houden. Nee, wintersport is niet mijn ding. Geef mij maar een tripje waar ik veel cultuur kan opsnuiven.

Have you ever gone Ice Skating? Are you any good or do you FAIL miserably?

Gelukkig nog geen grove vallen gedaan bij het schaatsen maar ik ben er zeker geen held in. Ik ben de juffrouw met één hand op de reling die heel de tijd naar voren schuifelt en mompelt "ik ga vallen".

Favorite Christmas/Holiday movie?

Ik kijk enorm graag kerstfilms maar ééntje staat toch steeds bovenaan mijn lijstje omdat het zo'n speciale film is:

Does it snow where you live?

Yup en dat vind ik heel leuk tot ik ook maar één voet buiten moet zetten. Verkeersellende, gladde voetpaden en vertraging met de treinen zijn niet aan mij besteed. Maar sneeuw terwijl ik naar buiten kijk vanuit ons warm huisje? Sure, laat maar komen dit jaar.

Have you ever made a snowman?

Way back when... Misschien moet ik er dit jaar maar eens maken nu we onze eigen tuin hebben. Ik beloof dat ik foto's maak!

What holiday do you celebrate?

Wij vieren steeds Kerst en dan ook meteen drie dagen lang door alle familiebezoekjes. De sfeer die rond Kerst hangt vind ik veel leuker dan de jaarwisseling. Geen geforceerd feesten voor ons op 31 december. Wel lekker eten en een fles kinderchampagne. Party hard!

Favorite Christmas/Holiday song?

Do you have anything fun planned for this winter?

Dat zal toch vooral werken worden! Maar er zullen hier en daar zeker wel een paar leuke afspraken en uitstapjes voorbijkomen.

If you were to ask Santa for one thing and you were guaranteed to get it, what would it be?

Zo, best moeilijk om iets te verzinnen eigenlijk! Liefst van al zou ik nog rijlessen cadeau krijgen. Gedaan met uitstellen en  eindelijk eens werk van m'n rijbewijs. En dat mag ook wel, want komende zomer vervalt m'n voorlopig rijbewijs.

Tags: