Hema cosmetic brush cleaner

Geschreven op 08 februari 2014 door Dieke De Prins.
08 Feb 2014

Make-up borstels schoonmaken, het is niet mijn sterkste punt. Maar toen ik bij Hema een kwastenreiniger zag, wou ik het wel een kans geven. Het moet nu eenmaal ooit eens gebeuren

Snelle hulp

Ik ga het eerlijk zeggen, ik maak mijn borstels eigenlijk nooit schoon. Shame on me! Aangezien ik niet zoveel kwasten gebruik in mijn dagelijkse routine, is het gemakkelijk om gewoon een nieuwe in mijn redelijke voorraad te nemen. Maar daar ga ik nu mee (proberen) stoppen en de Hema cosmetic brush cleaner gaat me daarbij helpen.

De cleaner dient vooral om tussendoor even snel de klus te klaren. Om je kwasten echt squeaky clean te krijgen, moet je ze regelmatig een heus bad met zeep geven.

Gebruik

De Hema cosmetic brush cleaner is eenvoudig in gebruik. Zelf breng ik wat cleaner op een tissue aan en dan ga er met de borstel over:

Je gaat door met wrijven tot er weinig of geen kleur meer van de borstel komt. Dan even laten drogen en klaar! Zelf heb ik niet de indruk dat mijn borstels echt 100% schoon zijn, maar het is al pakken beter dan poeder dagenlang te laten opstapelen. Bovendien is het ook veel hygiënischer.

De Hema cosmetic brush cleaner kost €5,50 in België en is zowel in de winkel als in de webshop van Hema verkrijgbaar.